Familjeläger Vinter

Medaljisterna vid Mini Vasaloppet i Klackberg år 2010

Träffa andra dysmelister även på vinter

Familjeläger Vinter är del av familjeverksamhet som erbjuder dysmelister en unik möjlighet att prova på olika aktiviteter som man till följd av sitt funktionshinder inte tror sig kunna delta i.

Lägret som normalt sett varar fyra dagar från torsdag till söndag, erbjuder också en möjlighet att träffa andra barn, ungdomar och vuxna i samma situation och se att man inte är ensam med sitt funktionshinder.

Föräldrar får möjlighet att utbyta erfarenhet och få stöd från varandra och syskon som oftast följer med ser att de inte är ensamma att ha ett syskon med dysmeli.

Både extern kompetens och den kompetens som finns bland föreningens medlemmar utnyttjas i genomförande av olika aktiviteter. Vi vill med hjälp av dessa lekar och fritidsaktivitet öva upp barnens förmåga att trots sitt funktionshinder klara av de problem och uppgifter man ställs inför det dagliga livet.

Praktiska detaljer

Våra lotterier ger oss pengar till föreningen som återanvänds för finansiering av aktiviteter på exempelvis läger. Även i år hoppas vi kunna genomföra en auktion så ditt bidrag är mycket viktigt. Vi är tacksamma för att ni tar med priser för både vuxna och barn till lotterierna och auktionen!

Familjeläger vinter 2021  

2021 kommer vi att ha ett anpassat läger med fokus på uteaktiviteter. Det kommer inte bli pysselstuga eller minidisco utan vi anpassar lägret så vi kan träffas under rådande omständigheter.

Men vi kan glädjande nog utlova ett riktigt vinterläger där vi får chansen att åka allt från skidor, skridskor, pulka, sitski och mycket annat. För att vi ska hinna med allt roligt så har vi förlängt lägret så det blir onsdag – söndag denna gång.

Vi vill verkligen uppmana alla som anmält sig i år att anmäla sig igen till 2021 och ni som avstod i år, nu har ni en ny chans. Vinterlägret i Järvsö 2021 blir revanschernas läger. Glädjande nog ställer lägerledarna upp nästa år igen! 

För mer info om vinterlägret samt program för lägerveckan, besök: http://vinter.dysmeli.se

Inbjudan samt anmälan hittar du nedan. Missa inte att sista dag för anmälan är 2020-11-10

Inbjudan

Anmälan (Excel)

Anmälan (pdf)

Har du frågor?

Vänligen kontakta oss.