Medaljisterna vid Mini Vasaloppet i Klackberg år 2010

Träffa andra dysmelister även på vinter

Familjeläger Vinter är del av familjeverksamhet som erbjuder dysmelister en unik möjlighet att prova på olika aktiviteter som man till följd av sitt funktionshinder inte tror sig kunna delta i.

Lägret som varar fyra dagar från torsdag till söndag, erbjuder också en möjlighet att träffa andra barn, ungdomar och vuxna i samma situation och se att man inte är ensam med sitt funktionshinder.

Föräldrar får möjlighet att utbyta erfarenhet och få stöd från varandra och syskon som oftast följer med ser att de inte är ensamma att ha ett syskon med dysmeli.

Både extern kompetens och den kompetens som finns bland föreningens medlemmar utnyttjas i genomförande av olika aktiviteter. Vi vill med hjälp av dessa lekar och fritidsaktivitet öva upp barnens förmåga att trots sitt funktionshinder klara av de problem och uppgifter man ställs inför det dagliga livet.

Praktiska detaljer

Lägret äger normalt rum vecka 10 (torsdag till söndag). Antal deltagare brukar vara mellan 110 och 120. 

Familjeläger vinter 2018

kommer att äga rum den 8-11 mars på Gillersklacks fritidsanläggning. Läs mer om anläggningen på www.klacken.com.

Inbjudan

Inbjudan till familjeläger vinter 2018 (pdf)

Anmälan

Du kan använda någon av nedan anmälningsblanketterna och välja om du vill skicka din anmälan med vanlig post eller via epost.

Anmälan (pdf)
Anmälan (excel)

Anmälan i pdf printar du ut, fyller i och postar, eller så skannar du in båda sidorna, helst i full storlek och hellre som pdf än som jpg och skickar via epost.
Anmälan i Excel-format fyller du i direkt i datorn och skickar via epost.

Sista anmälningsdatumet är den 18 januari.

Har du frågor?

I inbjudan finns det kontaktuppgifter till lägerledningen.

Kalender

180126-28 Planeringsmöte av sommarläger
180308-11 Familjeläger Vinter

Se hela kalendern

Se hit!

Vill ni åka på ett riktigt vinterläger i mars 2018?
Då är ni varmt välkomna till ett par trivsamma och händelserika dagar den 8-11 mars på Gillersklacks fritidsanläggning. Klacken ligger 7 km norr om Kopparberg längs väg 50 mellan Örebro och Borlänge.

Läs mer