Ungdomsläger

Häng med på årets höjdpunkt för våra ungdomar!

Att åka på ungdomsläger med Dysmeliföreningen är årets höjdpunkt för över 30 ungdomar varje år. Dessa läger har arrangerats sedan 80-talet och aktiviteter och innehåll på lägret har varit olika nästan varje år.

Det är jättekul att åka på läger, att träffa andra med dysmeli och andra syskon till dysmelister, både dysmelister och deras syskon är välkomna.

Många som åker berättar att de tycker att det är skönt att slippa frågor, blickar och kommentarer. Man får vara ”sig själv” och duga som man är…

De senaste åren har det varit speciella teman på lägren, framför allt så har vi haft inriktning på utmaning och äventyr!

Under hela lägerveckan får ungdomarna testa sig själva och varandra i grupputmaningar och olika aktiviteter där man får möjlighet att testa sina gränser och kanske våga lite till… Många har berättat efteråt att självförtroende och självkänslan är bättre efter dessa läger – kanske framför allt så träffar alla nya kompisar.

Ungdomsläger Gransnäs Ungdomsgård 26 – 30 juli 2021

Nu är det äntligen dags att anmäla sig till årets ungdomsläger! I år kommer vi att vara utanför Jönköping på Gransnäs Ungdomsgård! På Gransnäs Ungdomsgård finns det massor att göra som till exempel bada, basta, paddla kanot, spela volleyboll och fotboll. På årets läger har vi dessutom planerat att prova på andra roliga aktiviteter. Vi är säkra på att det kommer att bli ett toppenläger!

I år välkomnar vi dysmelister och syskon till dysmelister mellan 12-19 år, födda 2002-2009. I och med att förra årets läger blev inställt på grund av Covid-19 vill vi även ge er som är födda 2002 möjlighet att åka i år!

Mer info finner ni i inbjudan nedan! 

Anmälan ska vara skickad till oss senast den 15:e juni 

Inbjudan 

Anmälan (ifyllbar)

Anmälan (för utskrift)

Har du frågor kontakta Hanna Askemar här