Regional kontaktverksamhet

 

Gemenskap!

Att bygga upp och bevara goda och nära kontakter med våra medlemmar är av stor vikt för oss. Vi vill att alla ska känna sig välkomna och delaktiga i vår stora dysmelifamilj!
När vi får en ny medlemsfamilj ringer regionens kontaktperson upp familjen och hälsar dem välkomna till föreningen och berättar om vår verksamhet.

Regionerna

I varje region har vi kontaktpersoner som utöver att de välkomnar nytillkomna medlemmar även hjälper de som redan är medlemmar i vår förening. De hjälper bland annat till med att förmedla kontakt med en familj som bor i närheten eller med samma/liknande typ av dysmeli.

De kan även hjälpa till med att svara på frågor eller hänvisa till andra som kan svara på frågor om till exempel operationer, hjälpmedel och ge förslag på hur man kan informera i förskola eller skola med mera. Dessutom anordnar de även regionala träffar ibland! 

Exemplen på vilken hjälp du kan få är många, men gemensamt är att de skapar kontakter – med funktionärer inom föreningen eller med andra medlemmar i den unika gemenskap som vuxit fram i vår förening! Vill du bli kontaktperson? Kontakta oss nedan.

Regionträff med Västra Götalandsregionen 2021!

 

I november hade vi en härlig träff med 58 deltagare varav 30 var barn. Vi brukar ha 1 träff per år men pga Covid-19 blev det ingen 2020. Behovet av att träffas var därför extra stort med extra många anmälda.

Vi brukar variera ort i regionen och denna gång var vi i Alingsås på Stures Bowling. Vi åt en god Taccobuffe som uppskattades av alla åldrar och barnen fick sen en smaskig glass. Därefter bowlade vi en timma. Som avslutning fick alla barn och ungdomar en goodibag med godis och leksaker från flera sponsorer. Vi fick en jättefin dag! Härligt att så många ville träffas och umgås.

Arrangerat av kontaktpersonerna i Västra Götalandsregionen:
Jenny Johansson, Linda Nielsen, Sandra Ekholm, Therese Lindell och Louise Tempsch

Kontaktpersoner Regioner

Blekinge: Maria Pfannenstill
Dalarna: Ann-Sofie Rexefjord
Gotland: Maria Valentinsson
Gävleborg: Ann-Sofie Rexefjord
Halland: Maria Pfannenstill
Jämtland: Ulrika Forsberg
Jönköping: Rebecca Hjelmberg
Kalmar: Rebecca Hjelmberg
Kronoberg: Rebecca Hjelmberg
Norrbotten: Hannele Kulmämaa
Skåne: Maria Pfannenstill

Stockholm: Anna Nyström
Södermanland: Michael & Linda Hjalmarsson
Uppsala: Towe Svensson
Värmland: Erik Jansson
Västerbotten: Hannele Kulmämaa
Västernorrland: Ulrika Forsberg
Västmanland: Towe Svensson
Västra Götaland: Louise Tempsch
Örebro: Erik Jansson
Östergötland: Michael & Linda Hjalmarsson

Till kontaktformulär